Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@22:51:52 GMT

مراقب پیامک‌های جعلی رمز یکبار مصرف باشید

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۳۴۸۵۴

مراقب پیامک‌های جعلی رمز یکبار مصرف باشید

پیامک هایی که در آن با معرفی آدرس یک سایت اینترنتی، هم میهنان را برای دریافت رمز یکبار مصرف هدایت می کند، جعلی است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، صفحه رسمی بانک پاسارگاد در اینستاگرام با انتشار یک پست نوشت:

"فریب پیامک‌هایی با عنوان «دریافت رمز یک بار مصرف» را نخورید 

بانک پاسارگاد طی اطلاعیه ای اعلام کرد پیامک هایی که در آن با معرفی آدرس یک سایت اینترنتی، هم میهنان را برای دریافت رمز یکبار مصرف هدایت می کنند، جعلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهت جلوگیری از سوء‌استفاده سودجویان، هم‌میهنان گرامی ضمن هوشیاری، به پیامک‌هایی که با هر عنوانی جهت ثبت‌نام برای دریافت رمز پویا و یا ارسال آدرس‌های اینترنتی جعلی، اطلاعات کارت نقدی آنها را درخواست می‌کنند، توجه نکنند. همچنین توجه به این نکته ضروری است که بانک‌ها به هیچ‌عنوان از طریق ارسال پیامک و یا ارسال ایمیل، اطلاعات بانکی افراد را درخواست نمی‌کنند. در صورت مشاهده چنین پیام‌هایی از باز کردن و یا پاسخ به آنها اکیداً خودداری کنید.

بر اساس این خبر، در حال حاضر مشتریان بانک‌پاسارگاد می‌توانند از دو طریق سامانه بانکداری مجازی و سامانه همراه‌بانک نسبت به فعال‌سازی رمز دوم پویا و تنها از طریق سامانه همراه بانک نسبت به دریافت این رمز اقدام کنند. دریافت رمز یک بار مصرف از طریق ارسال پیامک و همچنین کد USSD نیز در دستور کار است که در صورت راه‌اندازی به‌طور رسمی از طریق سایت بانک پاسارگاد، شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های معتبر اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مشتریان بانک‌پاسارگاد در صورتی که سامانه‌های ذکر شده را دریافت کرده‌اند، نیازی به نصب برنامه‌ی جدید ندارند. در غیر این‌صورت برای استفاده از خدمات سامانه بانکداری‌مجازی، پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور از شعبه‌های این بانک، به لینک ورود به بانکداری مجازی در سایت بانک‌پاسارگاد به نشانی https://www.bpi.ir مراجعه کنند. جهت دریافت برنامه همراه بانک نیز، لینک نصب برای سیستم عامل‌های «اندروید» و «آی او اس» در سایت این بانک در دسترس است.

طبق اعلام بانک مرکزی ج.ا.ا.، از ابتدای دی ماه سال جاری، استفاده از رمز دوم پویا برای کلیه مشتریان نظام بانکی، الزامی خواهد شد."

کد خبر 398716

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رمز دوم کارت بانکی رمز دوم ایستا دریافت رمز دوم پویا سیستم بانکی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۴۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات

سرهنگ رامین پاشایی، با اشاره به فرارسیدن تعطیلات سه روزه در کشور گفت: تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته نشان می‌دهد که مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه در کشور، اقدامات مجرمانه خود در فضای مجازی را افزایش داده و اقدام به  کلاهبرداری از کاربران با روش‌های مختلف می‌کنند.  

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغیات قضایی»، و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب های مالی آنان هستند. گاهی این افراد با لینک‌های آلوده به اطلاعات خصوصی شهروندان نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق دست به اخاذی از آنان می‌زنند.

وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها اعم از بومی و غیر بومی و گروه‌ها و کانال‌هایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت:‌حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

پاشایی اضافه کرد: علاوه بر لینک‌های آلوده، شیوه دیگر مجرمان سایبری، کلاهبرداری و دریافت وجه نقد و ...از کاربران است که لازم است در این خصوص نیز شهروندان هوشیاری لازم را داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا در همین راستا به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی وتلفن‌های همراه هوشمند هشدار داد که در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکرده و از باز کردن لینک موجود در آن خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • مراقب «کلاهک‌های مرگ» باشید
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید
  • هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!