Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط‌عمومی بانک‌پاسارگاد، یکی از شیوه‌ها و شگردهای جدید کلاهبرداری افراد سودجو از مردم، برقراری تماس و ارسال پیامک مبنی بر برنده شدن جوایزی از قبیل کمک هزینه سفر به عتبات یا جوایز نقدی با مبالغ 5 میلیون تومان و ... در جشنواره‌های مختلفی مانند قرعه‌کشی همراه اول، رادیو جوان، رادیو معارف، مسابقات صدا و سیما و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است.

در این روش کلاهبرداران با استفاده از قدرت فن‌بیان و سخنوری، اعتماد افراد را جلب می‌کنند به‌طوری‌که فرد با حضور پای دستگاه‌های خودپرداز، با ترفند کلاهبرداران، کلیه اطلاعات حساب خود را در اختیار ایشان قرار داده و مبالغی را به حساب اعلامی فرد سودجو واریز می‌کند. این کلاهبرداری در اکثر موارد در روزهای منتهی به روزهای تعطیل انجام می‌شود که امکان پیگیری سریع میسر نباشد. از این‌رو هم‌میهنان گرامی باید ضمن افزایش آگاهی در خصوص این شگردها، با هوشیاری مانع از فریب ‌خوردن و سودجویی کلاهبرداران شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به سایت بانک به آدرس www.bpi.ir مراجعه کرده و یا با مرکز مشاوره و اطلاع‌رسانی بانک‌پاسارگاد به شماره 82890 و سامانه ارتباط با مشتریان در سایت این بانک ارتباط برقرار کنید.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۴۲۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در کلاهبرداری پیامکی، پیامک‌ها یا دارای لینک هستند تا افراد را به درگاه‌های جعلی هدایت و از این طریق تمام اطلاعات بانکی قربانیان را سرقت کنند یا اینکه محتوای پیامک به گونه‌ای اعتمادسازی می‌کند تا فرد به خودپرداز رجوع کرده و یا از طریق تلفن همراه خود، مبالغی را به منظور دریافت جایزه بپردازد.­

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

سرهنگ منصوری، معاون فنی پلیس فتا می‌گوید: وقتی قربانیان به سایت یا لینک‌های جعلی هدایت می‌شوند، از فرد درخواست می‌شود تا یک برنامه موبایلی را نصب کند، وقتی این بدافزار نصب می‌شود دسترسی‌های غیر مجاز به پیامک، اینترنت و سایر دسترسی‌ها برای کلاهبردار فراهم می‌شود و با سرشماره مالباخته به مخاطبان وی پیام می‌دهد، همچنین می‌تواند رمز‌های پویای بانکی را خوانده و برداشت‌های خود را انجام دهد.

­

دیگر خبرها

  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی
  • بیمه سلامت هرگز برای بیمه‌کردن با افراد تماس تلفنی نمی‌گیرد/ بیمه شدگان مراقب شرکت‌های سودجو باشند
  • کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی ۲ خواهر در مازندران
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟
  • دستگیری کلاهبرداران ۲۰۰ میلیاردی با ۱۹ شاکی در کردستان
  • شگرد عجیب یک کلاهبردار برای خرید سکه و طلا